Afvallen

2021.01.12

Hypnose wordt vaak gezien als iets dat door een man met een hoge hoed en een klok wordt uitgevoerd om zo mensen onder zijn controle te brengen. Dit kan bijna niet verder van de waarheid zijn. In de realiteit heeft hypnose de mogelijkheid om mensen te helpen bij echte problemen, problemen zoals afvallen. Doormiddel van hypnose kunnen mensen geholpen worden om gezondere keuzes te maken en uiteindelijk ook om af te vallen.


Afvallen door hypnose is vooral bedoeld voor mensen die op een zachtaardige manier willen afvallen door dagelijks gezondere keuzes te maken. Door hypnose wordt het mogelijk om de relatie met voedsel te herprogrammeren. Zo kan de smaak en textuur van voedsel verhelderd worden waardoor er meer tijd gespendeerd wordt aan het genieten, in plaats van simpelweg eten. Veel patiënten merken dat ze door hun nieuw perspectief naar eten, hun maaltijden proportioneel kleiner zijn geworden en de intervallen tussen trek sterk zijn vergroot.


Geen enkele oplossing voor afvallen is in een oogwenk behaald, maar afvallen met behulp van hypnose biedt een gezonde en duurzame manier om af te kunnen vallen.