Hoi👋, loop jij vast door de gevolgen van het coronavirus? Praat erover, juist nu!

Zorgt het virus, de lockdown en alle maatregelen bij jou voor problemen, stress of depressieklachten? Onze therapeuten willen je helpen om deze moeilijke periode door te komen. Met een gratis coachingsgesprek gaan we samen opzoek naar een nieuw perspectief waar ook jij je weer fijn kan voelen in deze moeilijke tijden.

  • Gebruik de zoekfunctie om therapeut te vinden bij jou in de buurt te vinden, dit kan zo dichtbij of ver weg zijn als jij wilt, zolang jij je er comfortabel bij voelt.

  • Kies een therapeut uit waar jij je goed bij voelt. Elke therapeut heeft zijn eigen specialisaties, probeer degene te vinden die het beste bij jouw situatie past.

  • Neem gratis contact op met de therapeut. Alle therapeuten die worden weergegeven in de zoekfunctie hebben zich expliciet aangemeld om jongeren zoals jij te helpen, wees dus niet bang om contact met ze op te zoeken.

Vind de therapeut die bij je past
Er zijn 0 therapeuten die jou willen helpen!
Er zijn heel veel therapeuten die jou graag willen helpen met de problemen die je voelt door de corona periode. Je kan de zoekfunctie hierboven gebruiken om een therapeut in jouw buurt te vinden. Je kan ook een therapeut hieronder zoeken die goed bij je past. Iedereen wilt jou helpen in deze moeilijke periode.

“Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik voel me de hele dag eenzaam...”

- Eva, 21 jaar

“Ik verheugde me zo erg op mijn achttiende verjaardag maar nu heb ik deze alleen moeten vieren zonder mijn vrienden, dit soort dingen maken me doodongelukkig”

- Michel, 18 jaar

“Ik zit de hele dag thuis en zie geen uitweg meer, ik had nooit gedacht dat ik school zo erg zou missen...”

- Jonas, 17 jaar

“Tegenwoordig praat ik soms een paar dagen achter elkaar met niemand, het ergste is dat ik er langzaam gewend aan raak”

- Mohammed, 22 jaar

“Ik zou graag met iemand willen praten over hoe ik me voel, maar ik heb geen idee met wie”

- Diego, 21 jaar

“Ik mis het om op stap te gaan met mijn vriendinnen, ik kan me de laatste keer niet eens meer herinneren”

- Isabelle, 20 jaar

“Het zou fijn zijn om met iemand te kunnen praten over hoe ik me voel, ik denk dat er veel meer aandacht naar de mentale gezondheid van de jeugd moet gaan”

- Sasha, 23 jaar

Veelgestelde vragen

    Denk je aan zelfmoord in coronatijd? Bel gratis 0800-0113 of kijk op 113.nl
    Loop je accuut gevaar door bijvoorbeeld geweld? Bel direct 112